Tule mukaan kantoliinayhdistyksen toimintaan

Jos kantaminen kiinnostaa, sinulla on monta mahdollisuutta osallistua Kantoliinayhdistyksen toimintaan.

Opi lisää kantamisesta

Jos haluat oppia lisää kantamisesta, tule rohkeasti mukaan kantoliinatreffeille tai kantoliinakahvilaan, osallistu kurssille tai ota yhteyttä lähimpään tukihenkilöösi tai kantovälinelainaamoon. Tuoreimmat tapahtumat löydät yhdistyksen ja paikallisjaostojen Facebook-sivuilta.

Levitä kantamisen iloa

Kantamisen iloa voit levittää somessa tai ryhtymällä yhdistyksen vapaaehtoiseksi.

Liity jäseneksi

Jos haluat tukea Kantoliinayhdistyksen työtä ja hyötyä jäseneduistamme, liity jäseneksi. Voit tukea meitä myös ostamalla kannatustuotteitamme.

Liity jäseneksi!

Kantoliinayhdistyksen jäsenenä autat meitä levittämään kantamisen ilosanomaa Suomessa sekä saat nauttia mainioista jäseneduista. Yhdistyksen varoin mm. koulutetaan tukihenkilöitä sekä viedään kantamisen ilosanomaa neuvoloihin ja tapahtumiin.

Valitse sinulle sopivin jäsenyys

Alla listattujen jäsenyysvaihtoehtojen lisäksi hyväksymme myös yhteisöjäseniä. Yhteisöjäseniksi voivat liittyä yritykset tai yhdistykset, jotka jollain tavoin edistävät kantamista Suomessa. Yhteisöjäsenillä on oltava nimitetty yhteyshenkilö, yhteydenpitoa ja kokouksia varten.
Hanki yhteisöjäsenyys verkkokaupastamme 50 e /vuosi (tai tätä suurempi vapaavalintainen summa).

• Varsinainen jäsen
  • 12 €
  • tai 30 € / 3 vuotta
  • Äänioikeutettu yhdistyksen kokouksissa
  • Perhejäsen
  • 5 €
  • jos samassa ruokakunnassa on jo varsinainen jäsen
  • Kaikki jäsenedut
  • Äänioikeutettu yhdistyksen kokouksissa (yli 15-vuotiaat)
  • Kannatusjäsen
  • 30 €
  • tai haluamasi suurempi summa
  • Ei jäsenetuja
  • Ei äänioikeutta
  • Hyvää mieltä kantamisen tukemisesta
  • Ainaisjäsen
  • 100 €
  • jäsenyys voimassa ikuisesti kertamaksulla
  • Äänioikeutettu yhdistyksen kokouksissa

Jäsenedut

Jäsenetu myönnetään voimassaolevaa jäsennumeroa vastaan (kuluvan vuoden jäsenmaksu maksettu).
Jäsennumeroasi voit tarvittaessa tiedustella jäsensihteeriltämme kantoliinayhdistys(at)gmail.com.

Ipanainen

-5 % alennus kaikista tuotteista jäsenille koodilla 5KLY2017. Ei koske kirpputorivarauksia, lahjakortteja tai vuokrauksia.

www.ipanainen.fi

Myllymuksut

-10 % kantoliinoista, kantorepuista ja rengasliinoista
Verkkokaupassa koodilla KLY16 (voimassa vuoden 2016 loppuun)

www.myllymuksut.fi

Liinalapsi

- 10 % verkkokaupassa koodilla KANTO

www.liinalapsi.fi

Vekaravintti

-10 % kaikista normaalihintaisista tuotteista (ei postimaksut, lahjakortit)

www.vekaravintti.fi

Lainahaikara

- 5 % Lainahaikaran vuokrista ja Pajumajan kantovälineistä

www.lainahaikara.fi

pajumaja/

Vauvauva

- 10 % normaalihintaisista tuotteista koodilla kly

www.vauvauva.fi

Mamidea

-20 % kantamistuotteista, myös kantovaatteista
Verkkokaupassa koodi KANTO16

www.mamidea.fi

Tule tukihenkilöksi

Jos olisit kiinnostunut opastamaan toisia kantajia kantovälineiden käytössä, mieti voitko sitoutua tukihenkilön ohjenuoriin:

1. on perehtynyt ergonomiseen kantamiseen sekä Kantoliinayhdistyksen toiminnan periaatteisiin ja tavoitteisiin
    2. osaa käyttää yhtä tai useampaa ergonomista kantovälinettä
    3. puhuu ergonomisen kantamisen puolesta
    4. opastaa oman osaamisensa rajoissa ja ohjaa tarvittaessa opastettavan eteenpäin toiselle tukihenkilölle
    5. sitoutuu vastaamaan yhteydenottoihin
    6. kohtelee opastettavaa kunnioittavasti
    7. kuuntelee opastettavan tarpeita
    8. rakentaa opastuksen opastettavan tarpeiden pohjalta
    9. ei ota kantaa lääketieteellisiin seikkoihin
    10. toimii vapaaehtoisena vertaistukihenkilönä oman elämäntilanteensa rajoissa
    11. ei ota maksua opastuksesta
    12. kirjaa opastustensa määrän ja raportoi sen Kantoliinayhdistykselle
    13. sitoutuu siihen, että opastuskeskustelut ovat luottamuksellisia
    14. on Kantoliinayhdistyksen jäsen

Jos tukihenkilönä toimiminen tuntuisi omalta jutultasi, ilmoittaudu tukihenkilöksi lomakkeellamme ja saat ohjepaketin tukihenkilövastaavalta. Jos taas tukihenkilöksi ryhtyminen vielä jännittää, voit myös odottaa alueellesi tukihenkilökoulutusta ja ilmoittautua mukaan - uusista koulutuksista tiedotetaan Facebook-sivuillamme.

Tukihenkilövastaavan tavoitat osoitteesta tukihenkilotKLY@gmail.com

Ryhdy lainaamon pitäjäksi

Kantoliinayhdistyksen kantovälinelainaamoita pyöritetään vapaaehtoisvoimin, useimmiten kotoa käsin. Lainaamon kantovälineet tulevat Kantoliinayhdistykseltä, joten omia välineitä ei tarvitse hankkia. Edellytyksenä lainaamon pitämiseen on

• kyky opastaa lainattavien kantovälineiden käytössä
  • sopiva kolo kotoa kantovälineiden säilyttämiselle
  • mahdollisuus puhdistaa kantovälineet lainan jälkeen (pesukulut katetaan)
  • mahdollisuus pitää lainaamoa auki lainaajille omiin menoihin sopivana aikana.

Jos kiinnostuit lainaamon pyörittämisestä, ota yhteyttä lainaamovastaavaan niin saat lisätietoa: klylainaamovastaava@gmail.com