Tule mukaan kantoliinayhdistyksen toimintaan

Jos kantaminen kiinnostaa, sinulla on monta mahdollisuutta osallistua Kantoliinayhdistyksen toimintaan.

Opi lisää kantamisesta

Jos haluat oppia lisää kantamisesta, tule rohkeasti mukaan kantoliinatreffeille tai kantoliinakahvilaan, osallistu kurssille tai ota yhteyttä lähimpään tukihenkilöösi tai kantovälinelainaamoon. Tuoreimmat tapahtumat löydät yhdistyksen ja paikallisjaostojen Facebook-sivuilta.

Levitä kantamisen iloa

Kantamisen iloa voit levittää somessa tai ryhtymällä yhdistyksen vapaaehtoiseksi.

Liity jäseneksi

Jos haluat tukea Kantoliinayhdistyksen työtä ja hyötyä jäseneduistamme, liity jäseneksi. Voit tukea meitä myös ostamalla kannatustuotteitamme.

Kantoliinayhdistyksen jäsenenä autat meitä levittämään kantamisen ilosanomaa Suomessa sekä saat nauttia mainioista jäseneduista. Yhdistyksen varoin mm. koulutetaan tukihenkilöitä sekä viedään kantamisen ilosanomaa neuvoloihin ja tapahtumiin.

Liity jäseneksi!

Tervetuloa Kantoliinayhdistyksen jäseneksi! Varsinaisen jäsenen jäsenmaksu on 12€/vuosi tai 30€/3 vuotta. Perhejäsenen jäsenmaksu on 5€/vuosi (Yli 15-vuotias perheenjäsen on äänioikeutettu yhdistyksen kokouksissa), kannatusjäsenen 30€/vuosi (Kannatusjäsenellä ei ole jäsenetuja eikä äänioikeutta, mutta maksamalla kannatusjäsenyyden saa hyvää mieltä kantamisen tukemisesta) ja ainaisjäsenen 100€. Lisäksi yhteisöjäseniksi voivat liittyä yritykset tai yhdistykset, jotka jollain tavoin edistävät kantamista Suomessa 50€/vuosi. Yhteisöjäsenillä on oltava nimitetty yhteyshenkilö, yhteydenpitoa ja kokouksia varten.

Maksa valitsemasi jäsenyys Mobilepaylla: 71999 tai
Tilisiirrolla FI22 1228 3000 0038 46 viitenumerolla 90012095.

Kun olet maksanut jäsenyyden, ilmoita tietosi jäsenrekisteriin tällä lomakkeella.

Jäsenedut

Jäsenedut lähetetään jäsenille (kuluvan vuoden jäsenmaksu maksettu).
Etuja voit tarvittaessa tiedustella sähköpostitse osoitteesta kantoliinayhdistys(at)gmail.com.

Ipanainen

-5 % ostoksista Ipanaisen verkkokaupassa ja myymälässä. Alennus ei koske

kirpputorivarauksia, lahjakortteja tai vuokrauksia, eikä sitä voi yhdistää muihin alennuksiin.

www.ipanainen.fi

Liinalapsi

- 10 % kaikista tuotteista- myös tilaustöistä jos tilaat sähköpostitse ja ilmoitat koodin.

www.liinalapsi.fi

Perhepuoti Kotto

-5 % kaikista normaalihintaisista tuotteista.

www.kotto.fi

Maria Hildén Photography

Tunnin yksityiskuvauspaketin ostaneille 45€:n arvoinen etu!

Voimassa oleva hinnasto ja portfolio.

Mamidea

-20 % kaikista kantamiseen liittyvistä tuotteista, jota löytyvät verkkokaupasta KANTAMINEN-osion alla. Voimassa 31.12.2019 saakka.

www.mamidea.fi

Tule tukihenkilöksi

Jos olisit kiinnostunut opastamaan toisia kantajia kantovälineiden käytössä, mieti voitko sitoutua tukihenkilön ohjenuoriin:

1. on perehtynyt ergonomiseen kantamiseen sekä Kantoliinayhdistyksen toiminnan periaatteisiin ja tavoitteisiin
    2. osaa käyttää yhtä tai useampaa ergonomista kantovälinettä
    3. puhuu ergonomisen kantamisen puolesta
    4. opastaa oman osaamisensa rajoissa ja ohjaa tarvittaessa opastettavan eteenpäin toiselle tukihenkilölle
    5. sitoutuu vastaamaan yhteydenottoihin
    6. kohtelee opastettavaa kunnioittavasti
    7. kuuntelee opastettavan tarpeita
    8. rakentaa opastuksen opastettavan tarpeiden pohjalta
    9. ei ota kantaa lääketieteellisiin seikkoihin
    10. toimii vapaaehtoisena vertaistukihenkilönä oman elämäntilanteensa rajoissa
    11. ei ota maksua opastuksesta
    12. kirjaa opastustensa määrän ja raportoi sen Kantoliinayhdistykselle
    13. sitoutuu siihen, että opastuskeskustelut ovat luottamuksellisia
    14. on Kantoliinayhdistyksen jäsen

Jos tukihenkilönä toimiminen tuntuisi omalta jutultasi, ilmoittaudu tukihenkilöksi lomakkeellamme ja saat ohjepaketin tukihenkilövastaavalta. Jos taas tukihenkilöksi ryhtyminen vielä jännittää, voit myös odottaa alueellesi tukihenkilökoulutusta ja ilmoittautua mukaan - uusista koulutuksista tiedotetaan Facebook-sivuillamme.

Tukihenkilövastaavan tavoitat osoitteesta tukihenkilotKLY@gmail.com

Ryhdy lainaamon pitäjäksi

Kantoliinayhdistyksen kantovälinelainaamoita pyöritetään vapaaehtoisvoimin, useimmiten kotoa käsin. Lainaamon kantovälineet tulevat Kantoliinayhdistykseltä, joten omia välineitä ei tarvitse hankkia. Edellytyksenä lainaamon pitämiseen on

• kyky opastaa lainattavien kantovälineiden käytössä
  • sopiva kolo kotoa kantovälineiden säilyttämiselle
  • mahdollisuus puhdistaa kantovälineet lainan jälkeen (pesukulut katetaan)
  • mahdollisuus pitää lainaamoa auki lainaajille omiin menoihin sopivana aikana.

Jos kiinnostuit lainaamon pyörittämisestä, ota yhteyttä lainaamovastaavaan niin saat lisätietoa: klylainaamovastaava@gmail.com