Kantoliinayhdistys

Kantoliinayhdistys. Kuvassa mies kantaa lasta meren rannassa violetilla rengasliinalla.
Kantoliinayhdistys edistää lasten ergonomista kantamista levittämällä tietoa ergonomisista kantovälineistä ja tarjoamalla apua niiden käyttämiseen.

Kantaminen voi parhaimmillaan sekä helpottaa arkea että vahvistaa vanhemman ja lapsen välistä suhdetta - siksi pyrimme tekemään kantovälineistä ja kantamisesta arkipäiväisiä ja valtavirtaisia valintoja lapsiperheille.

Kantoliinayhdistys on perustettu syksyllä 2010, ja se on ensimmäisten toimintavuosiensa aikana pyrkinyt verkostoitumaan ja ideoimaan erilaisia tapoja, joilla saada näkyvyyttä ergonomiselle kantamiselle. Ylläpidämme listoja vapaaehtoisista tukihenkilöistä sekä organisoimme kantovälinelainaamojen toimintaa. Osallistumme tapahtumiin levittäen tietoa ergonomisesta kantamisesta sekä järjestämme kantamisaiheisia koulutuksia.

Kantoliinayhdistyksen hallitus 2017

Varsinaiset jäsenet

Mirja Risku-Rajala, puheenjohtaja
Sanni Aalto, varapuheenjohtaja ja jaostovastaava

Saara Puolakka, sihteeri
Anne Aalto, jäsensihteeri
Wilhelmina Dyster, taloudenhoitaja
Tuija Hevonkorpi, tukihenkilövastaava
Cecilia Heikel-Palumbo, tiedotus
Hanna Soininen, somevastaava
Aino Karjalainen

Varajäsenet

• Jade Laurila, sidosryhmävastaava
  • Taina Nurmi, lainaamovastaava
  • Wilhelmina Dyster, taloudenhoitaja

Ota meihin yhteyttä!

Kantoliinayhdistys ry.
Y-tunnus 2547677-7

Kantoliinayhdistys.fi-osoitteemme palautuvat käyttöön myöhemmin. Tavoitat meidät Gmail-osoitteista.

Yleiset yhdistykseen liittyvät asiat:
kantoliinayhdistys@gmail.com

Tukihenkilöasiat: