Kantoliinayhdistys

Tyhjä kuvalohko.
Kantoliinayhdistys. Kuvassa mies kantaa lasta meren rannassa violetilla rengasliinalla.
Kantoliinayhdistys edistää lasten ergonomista kantamista levittämällä tietoa ergonomisista kantovälineistä ja tarjoamalla apua niiden käyttämiseen.

Kantaminen voi parhaimmillaan sekä helpottaa arkea että vahvistaa vanhemman ja lapsen välistä suhdetta - siksi pyrimme tekemään kantovälineistä ja kantamisesta arkipäiväisiä ja valtavirtaisia valintoja lapsiperheille.

Kantoliinayhdistys on perustettu syksyllä 2010, ja se on ensimmäisten toimintavuosiensa aikana pyrkinyt verkostoitumaan ja ideoimaan erilaisia tapoja, joilla saada näkyvyyttä ergonomiselle kantamiselle. Ylläpidämme listoja vapaaehtoisista tukihenkilöistä sekä organisoimme kantovälinelainaamojen toimintaa. Osallistumme tapahtumiin levittäen tietoa ergonomisesta kantamisesta sekä järjestämme kantamisaiheisia koulutuksia.

Kantoliinayhdistyksen hallitus 2018

hallitus

Varsinaiset jäsenet

Mirja Risku-Rajala, puheenjohtaja ja sidosryhmävastaava
Miia Soraniva, varapuheenjohtaja

Anu Palomäki, jäsensihteeri
Anna-Riikka Forstén, taloudenhoitaja ja hankintavastaava
Eva-Sofia Sjöblom, tukihenkilövastaava
Hanna Soininen, some-, tapahtuma- ja kampanjavastaava
Taina Nurmi, lainaamovastaava

Varajäsenet

Wilhelmina Dyster, jaostovastaava
Cecilia Heikel-Palumbo, sihteeri ja nettivastaava

Ota meihin yhteyttä!

Kantoliinayhdistys ry.
Y-tunnus 2547677-7

Kantoliinayhdistys.fi-osoitteemme palautuvat käyttöön myöhemmin. Tavoitat meidät Gmail-osoitteista.

Yleiset yhdistykseen liittyvät asiat:
kantoliinayhdistys@gmail.com

Tukihenkilöasiat: