Kantovälinelainaamot

Mietitkö, mikä olisi oikea kantoväline sinulle?

Kantovälinelainaamot auttavat monenlaisissa tilanteissa: kantovälineen testauksessa, kokeilussa, sovittamisessa ja valinnassa. Lainaamosta saat avun myös akuutissa kantovälinetarpeessa, jos vaikka tarvitset pikaisesti kantovälineen lyhyelle lomamatkalle.

Lainaamoja pyörittävät Kantoliinayhdistyksen vapaaehtoiset, usein kotonaan. Kantovälineistä peritään 5 e viikkovuokra. Osasta kantovälineitä maksetaan myös kohtuullinen pantti. Vuokrakuluilla tuetaan Kantoliinayhdistyksen toimintaa, ja katetaan kantovälineiden pesu-, huolto- ja hankintakuluja.

Kantovälinelainaamosta saat mukaasi liinan tai repun lisäksi myös kädestä pitäen -perehdytyksen kantovälineen käyttöön, sillä useimmat liinalainaamojen pitäjät ovat kantoliinatukihenkilöitä.