Kantoliinayhdistys

Kantoliinayhdistys. Kuvassa mies kantaa lasta meren rannassa violetilla rengasliinalla.
Kantoliinayhdistys edistää lasten ergonomista kantamista levittämällä tietoa ergonomisista kantovälineistä ja tarjoamalla apua niiden käyttämiseen.

Kantaminen voi parhaimmillaan sekä helpottaa arkea että vahvistaa vanhemman ja lapsen välistä suhdetta - siksi pyrimme tekemään kantovälineistä ja kantamisesta arkipäiväisiä ja valtavirtaisia valintoja lapsiperheille.

Kantoliinayhdistys on perustettu syksyllä 2010, ja se on ensimmäisten toimintavuosiensa aikana pyrkinyt verkostoitumaan ja ideoimaan erilaisia tapoja, joilla saada näkyvyyttä ergonomiselle kantamiselle. Ylläpidämme listoja vapaaehtoisista tukihenkilöistä sekä organisoimme kantovälinelainaamojen toimintaa. Osallistumme tapahtumiin levittäen tietoa ergonomisesta kantamisesta sekä järjestämme kantamisaiheisia koulutuksia.

Kantoliinayhdistyksen hallitus 2016

Varsinaiset jäsenet

Sanni Aalto, puheenjohtaja
Jade Laurila, varapuheenjohtaja ja sidosryhmävastaava

Cecilia Heikel-Palumbo, tiedottaja
Tuija Hevonkorpi, tukihenkilövastaava
Taina Nurmi, lainaamovastaava
Anu Valkeajärvi, sihteeri

Varajäsenet

• Jenny Tyrväinen, IT-vastaava
  • Liisa Kontio, verkkosivutyöryhmän vetäjä
  • Wilhelmina Dyster, taloudenhoitaja

Kannatustuotteet ja verkkokauppa

Juuli Vilenius

Jäsensihteeri

Emilia Partti

Ota meihin yhteyttä!

Kantoliinayhdistys ry.
Y-tunnus 2547677-7

Kantoliinayhdistys.fi-osoitteemme palautuvat käyttöön myöhemmin. Tavoitat meidät Gmail-osoitteista.

Yleiset yhdistykseen liittyvät asiat:
kantoliinayhdistys@gmail.com

Tukihenkilöasiat: