Kutsu kevättapahtumaan ja yhdistyksen kokoukseen 29.4.

Posted by liisakontio at 23.17 aika 22.4.2017

Kantoliinayhdistyksen kevättapahtumaa vietetään Leikkipuisto Tullinpuomissa (Mannerheimintie 81 a) 29.4.2017 klo 10-15. Ohjelmassa kantovälinekirppis, liinavalokuvausta, kannatuskahvila ja sääntömääräinen vuosikokous, joka alkaa klo 14.00. Tervetuloa!

Kantovälinekirppis klo 10-14

Voit tuoda kirppikselle myyntiin kantovälineitäsi ja kantamisen oheistuotteita (esim. kantosuojat, -takit, töppöset). Kantoliinayhdistyksen myyntipalkkio on 2 euroa per myyty tuote.

Valokuvausta klo 13-15

Maria Hilden Photography kantoliinakuvausta klo 13-15, ilmoittautumisesta tarkemmin valokuvaajan sivuilla https://www.facebook.com/Maria-Hildén-Photography-291660951248929/

Kahvila

Kannatuskahvilassa myynnissä pientä syötävää ja juotavaa. Varaa mukaan käteistä.

Vuosikokous klo 14

Kantoliinayhdistyksen vuosikokous alkaa klo 14, jossa valitaan yhdistykselle uusi hallitus. Toivomme uusia jäseniä hallitukseen. Hallituksessa toimiakseen ei tarvitse olla kantamisguru, kiinnostus yhdistyksen toimintaan ja ergonomiseen kantamiseen riittää. Hallituksessa on erilaisia tehtäviä ja lisää infoa hallituksessa toimimisesta saa osoitteesta kantoliinayhdistys@gmail.com tai fb-viestillä.

Kokoukseen ovat tervetulleita kaikki yhdistyksen jäsenet. Kokoukseen on mahdollista osallistua myös sähköisesti etäyhteyden kautta. Olethan tästä etukäteen yhteydessä sähköpostitse osoitteeseen kantoliinayhdistys@gmail.com.

Kokouksessa mm.

• Valitaan puheenjohtaja ja hallituksen jäsenet
  • Keskustellaan ja päätetään toimintasuunnitelmasta toimintakaudelle 2017
  • Keskustellaan ja päätetään talousarviosta toimintakaudelle 2017
  • Päätetään vuoden 2016 tilinpäätöksen vahvistamisesta ja vastuuvapauden myöntämisestä hallitukselle
  • Keskustellaan jäsenmaksuista ja vahvistetaan jäsenmaksujen suuruus toimintakaudelle 2017
  • Päätetään Anu Mäkisen kutsumisesta Kantoliinayhdistyksen kunniapuheenjohtajaksi

Kokouksessa kuulet myös, mitä kaikkea ajankohtaista yhdistyksessä on meneillään ja pääset myös vaikuttamaan niihin.

Lämpimästi tervetuloa kaikille yhdistyksen jäsenille!

Helsingissä

22.4.2017

Kantoliinayhdistys Ry hallitus

72,47 KB PDF
Yhdistyksen sääntömääräisen kokouksen esityslista 29.4.2017 Leikkipuisto Tullinpuomissa.