Kantoliinayhdistyksen sivujen uudistus käynnissä

Posted by admin at 1.11 aika 26.5.2016

Mihin kantoliinayhdistys on oikein kadonnut? Mistä saan ajantasaista tietoa kantamisesta? Miten saan yhteyden tukihenkilöön?

Tervetuloa Kantoliinayhdistyksen sivuille. Vanhat sivumme menivät pahemman kerran epäkuntoon, ja teemme parasta aikaa uusia sivuja. Puuhaa riittää, joten näin alussa näet sivuillamme vain olennaisimmat tiedot hyvin pelkistetysti: tukihenkilöiden yhteystiedot, listan kantovälinelainaamoista ja sen sellaista. Lisäämme tietoa kantamisesta, mainioita sidontaohjeita, lisätietoa yhdistyksestä, viimeistellympää ulkoasua, kivoja kuvia ynnä muuta, kun vikkelät vapaaehtoiskätemme vain kesäliinojen sitomiselta ehtivät.

Lähetä meille ideasi: Mitä sisältöä kaipaisit sivuillemme? Millaiset haluaisit sivujen olevan tulevaisuudessa? Tai jos sinulta löytyy ihana kantamiskuva, voit lähettää senkin.

Tavoitat meidät nettisivuasioissa osoitteesta nettiryhma@gmail.com